تبریک
با خبر شدیم که از میان شرکت کنندگان آزمون دکتری دانشگاه تهران تنها یک نفر آن هم جناب آقای داریوش علیمحمدی پذیرفته شده اند وبلاگ هزاره اطلاع رسانی این موفقیت را به ایشان تبریک می گوید و امید کسب درجات بالاتر را برای این اندیشمند جوان کتابداری دارد .
دیگر نیاز به یادسپردن رمز عبورتان نیستید
امروزه یکی از مسائل مهم در امر امنیت اطلاعات نیاز به انتخاب رمز عبور مناسب برای دسترسی به سیستم ها و بازیابی اطلاعات و از جهت دیگر به یادسپاری و یادآوری این رمزعبور های می باشد. ما برای چیزهای مختلفی مانند حسابهای ایمیل، سایتهای فروش و بانکداری آنلاین دارای رمز های عبور زیادی می باشیم و البته به خاطر سپردن همه آنها کار دشواری است.
به گزارش بخش خبر شبکه فن آوری اطلاعات ایران از Networkworld، استفاده از یک رمز عبور مشابه برای همه چیز و یا حفظ آنها در یک فایل متنی بر روی هارد درایو از لحاظ امنیتی درست نیست. امروزه مرورگرها دارای ذخیره سازی رمز عبور درون ساختاری خود می باشند اما اینها نیز امن نمی باشند.
خبر خوشایند برای کسانی که همیشه رمز عبور خود را فراموش می کنند این است که برنامه Password Safe یک برنامه منبع باز فوق العاده عالی برای این مورد است. این برنامه رمزهای عبور شما را در یک فایل رمزگذاری شده حفظ و نگهداری می کند.
با استفاده از این برنامه می توانید رمزهای خود را درون دسته هایی سازماندهی کنید( مثلا تجاری، مالی و تفریحی).در این برنامه می توان با یک دابل کلیک رمز عبور را بر روی کلیپ بورد کپی نمود یا آن را در یک صفحه وب که دارای منو آپشن است درج نمایید. این برنامه حتی می تواند رمزهای عبور تصادفی را تولید کند که کرک و پیگیری آنها بسیار دشوار و حتی غیر ممکن است.
و اگر نتوانید رمز عبور Password Safe را به خاطر آورید، تمامی رمزهای عبور خود را از دست خواهید داد.
برگرفته از منبع : http://www.iritn.com/ITshow-news-16747.htm
ساخت بلوتوث نسخه۴.۰
با خبر شدیم که جدیدترین نسخه بلوتوث توسط شرکت Bluetooth SIG ساخته شد ما نیز این خبر را به فال نیک می بینم و امیدواریم عیوبی که دامنگیر نسخه های قبلی بلوتوث بود برطرف شده باشد و از آن بتوان به عنوان ابزار آسان سازی و انتقال سریع اطلاعات استفاده نمود
با اینکه هنوز بلوتوث 3.0 به خوبی شناخته نشده است، شرکت Bluetooth SIG نسخه بعدی بلوتوث یعنی 4.0 را نیز به اتمام رسانده است.
به گزارش بخش خبر شبکه فن آوری اطلاعات ایران از موبنا، بلوتوث 4.0 بر مبنای نسخه های قبلی ساخته شده است. اما یک حالت توان کم هم اضافه کرده است که می تواند در ساعت های مچی، تجهیزات ورزشی و غیره نیز استفاده شود.
بلوتوث 3.0 انتقال سریع را با فناوری 802.11 ارایه می داد و به حداکثر سرعت 24 مگابایت در ثانیه رسید (نسخه 2.0 سرعت 3 مگابایت بر ثانیه دارد). نسخه 4.0 پهنای باند پایین داشته، اما به قدر کافی برای کار با دستگاه هایی که از باتری های cell-button (مانند باتری های ساعت مچی) استفاده می کنند، کم توان است.
موارد استفاده آن شامل ارسال اطلاعات Caller ID به ساعت های مچی، داده های گام شمار، مانیتورهای گلوکز و از این قبیل بدون مصرف کامل باتری است.
با اینحال، بلوتوث 4.0 بلوتوث کلاسیک، بلوتوث پر سرعت و بلوتوث کم توان را در بردارد. طبق اعلام شرکت Bluetooth SIG دستگاه ها اکنون به برد 10 متر محدود نیستند و برد آنها تا 60 متر افزایش یافته است.
بلوتوث 3.0 در زمان حاضر زیاد در تلفن های همراه معمول نیست. جز سامسونگ، اغلب گوشی های جدید بلوتوث نسخه 2.0 یا 2.1 را با Enhanced Data Rate) EDR)، بکار می برند.
انتظار می رود اولین دستگاه های دارای بلوتوث 4.0 اواخر 2010 و یا اوایل 2011 عرضه شوند. سازندگان تلفن همراه به احتمال زیاد مستقیماً به سمت استفاده از بلوتوث 4.0 رفته و بلوتوث 3.0 را فراموش می کنند .
منبع خبر:http://www.iritn.com/ITshow-news-16741.htm